laura light healing

 
 
 
 
 
Over voeding bestaan veel misverstanden. Ik stel hier een ervan ter discussie:
 
MISVERSTAND: ETEN IS TE VERDELEN IN GEZOND EN ONGEZOND
 
Dat is beslist niet waar. Er bestaat geen algemene "gezonde levensstijl" die voor ieder mens geldt. Elk mens is anders en heeft andere behoeftes die ook nog van jaar tot jaar en van dag tot dag verschillen. Het is afhankelijk van je genen, je bloedgroep, je constitutie, je werk, je geslacht en zelfs van je leeftijd en de plaats waar je woont.
 
Klimaat en jaargetijde
 
Groene smoothie is heerlijk als je wilt afkoelen, als je in een warm land woont of als het een hete zomer in Nederland is. Dan is het ook lekker om veel fruit te eten, ze zijn dorstlessend en de meeste ook verkoelend. Deze advies is echter niet goed voor de koude winterochtenden, vooral als je moeilijk uit bed komt en het heel snel koud hebt.
 
Werk, dagelijkse activiteiten
 
Een boer die op het land werkt heeft een calorierijke maaltijd nodig. Vroeger aten boeren ook stevig brood dik gesmeerd met reuzel of roomboter, spek en eieren. Dat is ook nodig als je de hele dag zwaar fysiek bezig bent. Dan is het dus niet gezond of verstandig om de hele dag op een bleekselderijstengel en een paar Kersjes te Kouwen. Echter als je wakker wordt, in de auto stapt die voor de deur dicht geparkeerd staat, naar je kantoor rijdt waar je vervolgens de auto zo dicht mogelijk de ingang plaatst en vervolgens de lift naar je werkplek neemt en de hele dag op je stoel zit te werken op je pc, is het niet zinvol om de zware kost van de landarbeider tot je te nemen. Je wordt waarschijnlijk te zwaar.
 
Leeftijd
 
Toen ik in de 20-tig was en 2 kg wilde afvallen, zodat mijn feestjurk beter zat, lukte het binnen een week alleen door 's ochtends fruit en 's middags groente te nemen. Toen ik in de 30-tig was en wilde 2 kg afvallen, zodat mijn spijkerbroek mooier zat, was ik stom verbaasd dat het een hele maand bleek te duren, met de zelfde afslank dieet. Nu ben ik in de 40-tig en raad eens......het kost me nu half jaar om de zelfde 2 kg kwijt te rakken.
 
Bloedgroep, genotype
 
De bloedgroep theorie verdeelt mensen in jagers (bloedgroep 0), nomaden (bloedgroep B), agrariërs (bloedgroep A) en modern (bloedgroep AB). Heb je bloedgroep A dan kun je het beste zoveel mogelijk vegetarisch eten, veel koolhydraten, weinig vet en zuivel. Met bloedgroep B kun je alles eten behalve kip, tomaten en tarwe. Bloedgroep O gedijt goed op vlees en kan slecht tegen tarwe. En bloedgroep AB heeft gevoelige spijsvertering en combineert de voor- en nadelen van de bloedgroepen A en B.
 
Persoonlijke smaak en voorkeuren
 
Ik had altijd veel zin in koffie en zout. Als ik een fruitdag (de hele dag alleen maar fruit eten) had, was ik niet vooruit te branden en heel duizelig de hele dag. Dus ik maakte een inbreuk op de fruitdag en at ik een paar tomaten (ook fruit toch?) met zeezout, dan ging het wel al een beetje beter. Wat bleek, ik heb een zeer lage bloeddruk (80/40) en heb zout en koffie gewoon nodig om overeind te blijven. Terwijl zout en koffie als "ongezond" bekend staan. Ik blijf er bij: het geldt niet voor iedereen!
 
75 minuten een uitgebreide persoonlijke voeding/beweging advies van een voedingstherapeute.
 
Persoonlijk afgestemd op jou. Wat voor type ben je? Hou je van beweging? Eet je graag vlees? Wat is je dagschema? Hoe wordt je wakker? Kom je gemakkelijk uit bed of ben je moe elke ochtend? Doe je lichamelijk werk of werk je achter de pc?
 
Verlies gewicht en bouw aan een slanke mooie lichaam op natuurlijke en verantwoorde manier. Wat voor voeding past eigenlijk bij jou? Waar val je vanaf en waar kom je van aan? Iedereen is anders en elk lichaam reageert anders. Wat voor supplementen kunnen jou persoonlijk ondersteunen.
 
Een persoonlijk voedingsschema is helemaal op maat gemaakt voor jou. Je krijgt dus geen standaard schema dat vaak te algemeen is en geen rekening houdt met jouw individuele situatie, voorkeuren, allergieen of intoleranties. Wat voor de één werkt biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander. Door rekening te houden met jou als persoon bereik je de meest optimale resultaten

Onze persoonlijke voedingsschema’s bieden:

Op maat gemaakt voedingsschema
Rekening houdend met jouw specifieke situatie, lichaamssamenstelling en doelen
Geschikt voor ieder doel (afvallen, aankomen, gewicht behouden)
Perfect te combineren met jouw persoonlijke fitnessschema
Mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen
 
Voedingschema E-mail coaching 24/7
 
8 weken 65,-- euro
12 weken 85,-- euro
16 weken 115,-- euro 
 
 
 
60 minuten Vitaliteitstest Slank op maat.
 
Door te testen welke vitamines en mineralen u in uw lichaam mist en welke toxines u in uw lichaam opgeslagen hebt, kunnen we de juiste supplementen samenstellen. En als resultaat verliest u gewicht: snel en op een natuurlijke manier. Zonder calorieën te tellen en zonder minder te moeten eten.

Eenmalige check waar u heel veel aan hebt.

Waarom werkt het? Waarom valt u dan af?

1. Toxines worden in vet opgeslagen. Zodra u ontgift, heeft uw lichaam geen reden meer om vet op te slaan.

2. Door tekorten aan bepaalde vitamines en mineralen is afvallen onmogelijk. We vullen uw tekorten zeer doelgericht aan en uw lichaam begint van zelf de overbodige vet af te breken en af te voeren.

Kosten: 55 euro

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.