laura light healing

Wat niet in het lichaam thuishoort – eruit halen
Wat te kort is - aanvullen
Behandelen zodat balans ontstaat
 
Therapie inhoudelijk:
Sensi-therapie bestaat uit diverse therapievormen en gaat er vanuit dat alle klachten die wij hebben, zowel geestelijk als lichamelijk, zijn ontstaan uit een verstoring van de aura ofwel het energetisch lichaam. Deze kunnen veroorzaakt zijn door bijv. negatieve gebeurtenissen, angsten, emoties, trauma's maar ook door onbewust overgenomen angsten van onze ouders; thema's die soms generaties lang blijven spelen. De behandeling kan bestaan uit één of meerdere alternatieve therapieën die op dat moment nodig zijn.
 
Voor wie:
Voor kinderen en volwassenen met de volgende klachten: gedraagsproblemen, overgevoeligheden voor voeding en indrukken uit de omgeving, autisme, ADHD, HSP, slaapproblemen,burn-out, depresieveklaachten, overgewicht/ondergewicht, gewrichtsproblemen, rugklaachten, veel pijn, candida, spastische darm, angsten en fobieen, hoofdpijn, concentratieproblemen.
De behandeling:
De behandeling duurt 1 tot 2 uur per consult en afhankelijk van wat er onderweg tijdens de behandeling zich voordoet. Gemiddeld zijn er in totaal 2-4 behandelingen nodig per persoon. Tijdens de behandeling meet ik je uit met een “bio-sensor”. Het streven is naar zo groot mogelijk effect in zo weinig mogelijke behandelingen! Het is een mens- en vooral ook kind- vriendelijke behandelmethode. Een korte omschrijving van de diverse behandeltherapieën volgt hieronder.
Sensi therapie behandelt de hele mens en niet (alleen) zijn ziekte.
Drukpuntmassage:
Ons lichaam is net een boek wat je kunt lezen. Op het lichaam zitten bepaalde meridiaanpunten. Wanneer deze pijnlijk zijn bij aanraking met lichte druk dan kan er gekeken worden welk thema hier achter ligt. Vaak is het zo dat door bewust te worden van de achterliggende blokkade, de pijn kan verminderen. De massage gebeurt over de kleren heen. Bij elke sessie wordt er aan een ander probleem gewerkt. Het is altijd een combinatie van een energetische blokkade opheffen door de drukpunt te behandelen én de emotie te bespreken die met de bewuste punt verbonden is.
Holistic pulsing:
Wanneer er in het lichaam blokkades zitten kunnen deze door een massage (over de kleren heen) of door wiegen of zacht schudden losgemaakt worden en kan de energie weer door ons lichaam stromen.
EFT (emotional freedom technique):
Onder het uitspreken een kort zinnetje wat de kern van het probleem (bijv.angst, fobie, schuldgevoel, dwangmatige gedachte) samenvat, worden op bepaalde punten op de handen, gezicht en bovenlichaam zachte tikjes gegeven om zo vastzittende emoties los te maken en er balans voor in de plaats mag komen.
Edelstenen therapie:
Op je gevoel zoek je zelf verschillende edelstenen uit die op je lichaam gelegd worden. Edelstenen kunnen heel diep doorwerken op onze diepere emotionele laag. Ook kan ik tijdens het protocol uitmeten welke steen je kunt dragen of 's nachts onder je kussen kunt leggen, als een soort bescherming zodat je dichter bij jezelf kunt blijven.
Remedies en Voedingssupplementen, Orthomoleculair en diëten:
Vaak zijn er naast de diverse behandelingen middelen nodig om het proces wat in je begonnen is te ondersteunen zodat de effectiviteit groter is. Het lichaam kan ook vol zitten met giftige stoffen (tgv inentingen, voeding enz) en door middel van diverse middelen en diëten kan het lichaam ook de mogelijkheid krijgen om te ontgiften zodat de balans hersteld kan worden. Ook kan sprake zijn van een tekort aan bepaalde stoffen en is er aanvulling nodig.

Kosten

De kosten van een indivuele Sensi behandeling zijn 65 euro voor 60 minuten.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.