laura light healing

Een healing met De Bron energie.

Ik fungeer als een tussenschakel tussen jou en de Bron Energie.

Wat zich aandient mag geheeld worden.

Het gaat om jou en jouw zelfgenezingsmechanisme.

Wat ik doe, is jou alleen maar licht aanraken of met mijn handen in jouw energetische veld/aura bezig zijn.

 

 

 

De kosten zijn 60.50 euro voor 60 minuten.

Healing, hoe werkt het?

In en om ons lichaam stroomt energie. Je kunt deze energiestroom niet altijd bewust ervaren maar je kunt waarschijnlijk wel aangeven of je veel energie hebt of dat je je juist futloos voelt. Als je minder goed in je vel zit, komt dat doordat de energie niet vrij kan stromen. Er zijn blokkades in je energieveld (van je lichaam en/of aura) ontstaan en dan kun je ziek worden.

De oorzaken van de blokkades zijn vaak vastgeroeste patronen of denkbeelden, onverwerkte emoties, onverwerkte ervaringen en teveel stress. Dit kan een negatieve uitwerking hebben op hoe je je voelt, je relaties en je werk.

Tijdens een healing werk ik aan het herstellen van het energieveld van je lichaam en je aura. Als healer dien ik als kanaal van energie en bewustzijn. Ik stem me op jouw energie af en laat energie via mijn handen naar jou stromen. De energie komt in contact met jouw energieveld en zorgt ervoor dat het zelfhgenezend vermogen van jou word gestimuleerd. Hierdoor kunnen blokkades in jouw energieveld verdwijnen.

Het lichaam kan het dan zelf oppakken. Als we die daarna ook gaan ondersteunen met voldoende water, gezond eten, beweging, rust en natuur, gaat het nog sneller. Het lichaam kan alle ongemaken en ziektes zelf genezen, als wij niet in de weg staan. Ook communiseert het lichaam met ons door de sensaties die we voelen. Het lichaam geeft aan wat die niet prettig vindt en wat wel. Als je er goed naar luistert, weet je dat. 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.