laura light healing

Bioresonantie maakt onder andere gebruik van de elektro-magnetische trillingen van de patient zelf. De zwakke elektro-magnetische trillingen ontstaan door chemische processen in de cellen. De elektro-magnetische signalen, die in en om het lichaam aanwezig zijn, kunnen met behulp van electrodes worden opgevangen, via een kabel met een apparaat worden verbonden, daar worden gefilterd, versterkt of tegengekoppeld, en daarna naar de patiënt worden teruggestuurd.Een oudste vorm van de bioresonantie is het zonlicht. Wanneer zonlicht op onze huid komt dan worden er processen op gang gebracht. Niet door de opwarming van de huid, maar door het ultraviolette deel van het zonlicht. Dat (onzichtbare) licht is in staat om pigmentvorming op gang te brengen.

Onze huid is zo ingesteld dat bij de frequenties van zonlicht de huid verkleurt, en bruin wordt. Daarnaast wordt bijvoorbeeld ook de productie van vitamine D op gang gebracht..U kunt zich voorstellen dat er naast de smalle frequentieband van het zonlicht ook andere frequenties bestaan, die hun eigen processen op gang brengen. Dat is waar bioresonantie om draait

We leven in een wereld, die steeds meer verstorende invloeden heeft. Smog. Milieuvervuiling. GSM- en andere straling. Chemische geneesmiddelen en vaccinaties. Conserveermiddelen, kleurstoffen en pesticiden in ons voedsel. Voor steeds meer mensen is het moeilijk om het gezondheidsevenwicht te bewaren.

Veel medicijnen genezen niet, maar werken slechts symptoom-onderdrukkend. Bioresonantie brengt met resonantie-trillingen, de lichaamseigen processen in balans en herstelt ze.

Reguliere geneeskunde en bioresonantie
De reguliere geneeskunde heeft de effecten van bio-energetische trillingen tot op heden aanvaard noch erkend. In de natuurgeneeskunde wordt het principe echter algemeen toegepast. Alleen al in Duitsland werken meer dan 5.500 artsen en Heilpraktiker met bioresonantie.

 

 Wat kun je testen met bioresonantie?

 

 * Eventuele tekorten aan voedingsstoffen die het lichaam in de basis nodig heeft om goed te kunnen functioneren:

 * Vitaminen - Mineralen - Aminozuren - Co-enzymen

* Primaire en Secundaire Allergenen/Overgevoeligheden

* Orgaanfuncties (Longen, Lever, Gal, Nieren)

* Hart, bloedvaten en bloedcirculatie systeem

* Hersenen (Geheugen/Concentratie)

* Spijsverteringsysteem (verwerking en opname functies van maag en darmstelsel)

* Hormonale systeem, Gynaecologie en Menstruatie cyclus

* Prostaat

* Bloedsuikerspiegel en Pancreas

* Immuunsysteem

* Immuniteit van de darmflora

* PH (zuurgraad)

* Vochtbalans

* Straling belasting door telefoon etc.

* Toxische belasting

* Zware metalen belasting

* Meridianen

* Wervels

 

Wat kun je behandelen met bioresonantie?

 

Alles wat getest is, kunnen we ook behandelen. Elke oorgaan die overbelast is, kunnen we met de juiste frequentie behandelen. Dat geldt ook voor de chakras, aura, toksische belasting, bloedvaten, zuurgraad en spijsvertering.

Verder goed te behandelen:

* pijn

* migraine

* slapeloosheid

* depressie

* overgewicht

* angsten

* allergieen

*intolleranties

*fybromyelgie

*ongewenst kinderloosheid

*brainfog

* verzuring

* reuma

* osteoporoze

* chronische vermoeidheid

*autistische spectrum

* Morgellos Desiss

* Ik werk complementair. Ben je ziek of heb je gezondheidsklachten, dien je altijd eerst naar een arts of specialist te gaan. Mijn behandelingen zijn alleen ondersteunend, naast de reguliere gezondheidszorg.

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.